- Konuyu Başlatan
- AdminCP
- Konular
- 189
- Reaksiyon puanı
- 27
- Web sitesi
- www.hebele.net
Findeks, 10. yılına özel olarak 31 Ocak 2025 tarihine kadar 1 defalığına ücretsiz kredi puanı öğrenme fırsatı veriyor.
Kampanya bilgileri:
kampanya ilgili bütün detaylara bu link üzerinden ulaşabilirsiniz.
Kampanyadan faydalanmak için Findeks bireysel hesabınıza giriş yapın.
adresinden Findeks kredi notu sayfasına gelin. Bu alanda Risk Raporumu da istiyorum tikini kapatın.
Sözleşme Öncesi Bilgilendirme Formunu okudum ve onaylıyorum ve Hizmet Sözleşmesini okudum ve onaylıyorum kabul ettiğinizi onaylamak için tikleri aktif edin Ödemeyi Gerçekleştir butonuna tıklayın.
Bu şekilde kampanyadan faydalanarak ücretsiz bir şekilde findeks kredi puanınızı öğrenebilirsiniz.
Findeks'ten Kredi Notu Hediyesi
Findeks'in 10.yılını hep birlikte kutlamak için tüm üyelerimize 1 adet Kredi Notu hediye ediyoruz.
Kampanya Detayları:
Kampanya bilgileri:
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
Kampanyadan faydalanmak için Findeks bireysel hesabınıza giriş yapın.
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
Sözleşme Öncesi Bilgilendirme Formunu okudum ve onaylıyorum ve Hizmet Sözleşmesini okudum ve onaylıyorum kabul ettiğinizi onaylamak için tikleri aktif edin Ödemeyi Gerçekleştir butonuna tıklayın.
Bu şekilde kampanyadan faydalanarak ücretsiz bir şekilde findeks kredi puanınızı öğrenebilirsiniz.
Findeks'ten Kredi Notu Hediyesi
Findeks'in 10.yılını hep birlikte kutlamak için tüm üyelerimize 1 adet Kredi Notu hediye ediyoruz.
Kampanya Detayları:
- Kampanya 06.01.2025 14:00 ile 31.01.2025 23:59 tarihleri arasında Findeks bireysel üyeler için geçerlidir.
- Kampanya tarihleri arasında Findeks Mobil veya findeks.com üzerinden üye girişi yaptıktan sonra şahsi olarak alacağınız 1 adet Kredi Notu ücretsiz olacaktır.
- Findeks Kredi Notu'nu almak için ödeme seçeneklerinin gösterildiği ekrana gelindiğinde; “Findeks Bakiyesinden Öde” seçeneği işaretlenmelidir.
- Bu seçimde rapor bedeli, sadece belirtilen kampanya dönemi ve 1 adet Kredi Notu ile sınırlı olacak şekilde 0 TL olarak görünecek, sözleşmeler onaylanarak “Ödemeyi Gerçekleştir” butonuna tıklandığında herhangi bir ücret tahsil edilmeyecektir.
- Kampanya kapsamında tanınan 1 adet ücretsiz Kredi Notu hakkı, Findeks’ten sağlanan diğer ürün ve hizmetler ile diğer raporlar bakımından geçerli değildir. Kampanyadan faydalanılması akabinde alınacak raporlar için ücret tahsil edilecektir.
- Kampanya süresi boyunca; bir üye kampanyadan yalnızca bir kere yararlanabilir.
- KKB Kredi Kayıt Bürosu A.Ş. kampanyayı dilediği zaman durdurma, sona erdirme, askıya alma ve her türlü değişikliği yapma hakkını saklı tutar.
- Ödeme seçeneği ekranında “Risk Raporunu da istiyorum” seçeneğinin işaretli olmaması gerekmektedir.