Hoş Geldiniz! 👋

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolup giriş yaptıktan sonra konu oluşturabilir, mevcut konulara yanıt gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajlaşma programınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabileceksiniz. Aynı zamanda hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki daha ne bekliyorsunuz?

Kayıt Ol

2.3 eklenti için türkçe dil paketi kaldırma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan raccoon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

raccoon

Kayıtlı Üye
1
HBL RANK
Konular
52
Reaksiyon puanı
74
Merhaba, 2.3 sürümde eklenti için dil paketi yükledim bunu geri kaldırma imkanımız var mıdır ?

Çözüm
Biraz uğraştırıcı bir iş olacak ama admin panelden Görünüm ve diller > Cümle ve kelimeler sayfasında görseldeki alandan dil dosyalarını kaldırmak istediğin eklentiyi seçerek tek tek silebilirsin.

1. Seçenek tek tek elle silebilirsin.

xenforo-eklenti-turkce-dil-dosyasi-silme-1.webp

xenforo-eklenti-turkce-dil-dosyasi-silme-2.webp

2. Eklentiyi silerek yeniden kurabilirsin.
3. Türkçe dil dosyanı silerek baştan yükleyebilirsin.

Benim bildiğim yöntemler bunlar, bunlardan hangisi kolayına geliyorsa o şekilde silme işlemi yapabilirsin.
Biraz uğraştırıcı bir iş olacak ama admin panelden Görünüm ve diller > Cümle ve kelimeler sayfasında görseldeki alandan dil dosyalarını kaldırmak istediğin eklentiyi seçerek tek tek silebilirsin.

xenforo-eklenti-turkce-dil-dosyasi-silme-1.webp

xenforo-eklenti-turkce-dil-dosyasi-silme-2.webp

Benim bildiğim yöntemler bunlar, bunlardan hangisi kolayına geliyorsa o şekilde silme işlemi yapabilirsin.

Çözüm

Ekli dosyayı görüntüle 687

Ekli dosyayı görüntüle 688

Teşekkür ederim tarif ettiğiniz gibi tek tek elimle sildim kendim düzenledim.

Konuyu toplam 0 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)

Geri