HOŞ GELDİNİZ!

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolup giriş yaptıktan sonra konu oluşturabilir, mevcut konulara yanıt gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajlaşma programınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabileceksiniz. Aynı zamanda hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki daha ne bekliyorsunuz?

Mesaj sayısına bağlı rank terfisi yapmak istiyorum.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan raccoon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

raccoon

Kayıtlı Üye
1
HBL RANK
Konular
48
Reaksiyon puanı
68
Üyelerin mesaj sayılarına göre rank atlamasını istiyorum, fakat bu durumdan aktif olan moderatör ve adminlerin yararlanmamasını istiyorum.

Ekstra olarak dün denediğimde demir üye birincil grup olarak tüm kayıt olan kullanıcılara veriliyor rank terfisi gerçekleince 2 adet rank gözüküyor. Örneğin 5 mesaj sayısına ulaştı ise Bronz Üye rankına terfi etmesini istiyorum fakat eski demir üye rankı gözükmeyecek direkt bronz üye olacak tek rank alacak kullanıcı

Admin panelden Gruplar ve izinler > Kullanıcı grubu terfileri adımlarını takip ederek açılan sayfada Terfi ekle butonuna tıklayın.

xenforo-terfi-sistemi-1.webp

Açılan sayfada terfi başlığı alanını ve daha önceden oluşturduğunuz terfi etmesini istediğiniz terfi grubunu seçin.

xenforo-terfi-sistemi-2.webp

Daha sonra Terfi uygulama durumları... sekmesine geçiş yapın.

Kullanıcı grupları alanından Kullanıcı, seçilen kullanıcı gruplarından her hangi birine üye DEĞİL ise tikini aktif edin ve klavyede ctrl tuşuna basılı tutarak admin ve moderatör gruplarını seçili hale getirin.

İçerik ve başarılar alanından Kullanıcının en az X mesaj var ise: tikini seçerek terfi etmesi için gerekli mesaj sayısını girin. Örnek: 5

xenforo-terfi-sistemi-3.webp

Bu şekilde ayarlayıp terfiyi kayıt ettikten sonra kontrol edebilirsiniz.

Üye grup ayarları için ise örnek veriyorum temel üye grubu demir üye ise önceliği 0 olsun, platin üye grubu onun bir üst seviyesi ise 5, bronz üye 2 sinden üstünse 10, v.b gibi sırlamaları ayarlamanız gerekmektedir.

Bunuda kullanıcı grupları sayfasında ki grup özelliklerinde bulunan Görünüm önceliği bölümünden yapabilirsiniz.

Örnek üyelik sıralaması:
Demir => Öncelik: 0
Bronz => Öncelik: 5
Platin = Öncelik: 10

Bu şekilde öncelik tanırsanız ranklar düzenli olarak görünecektir. Ben test etmedim bu şekilde deneyin sorun olacağını sanmıyorum.

Admin panelden Gruplar ve izinler > Kullanıcı grubu terfileri adımlarını takip ederek açılan sayfada Terfi ekle butonuna tıklayın.

Ekli dosyayı görüntüle 705

Açılan sayfada terfi başlığı alanını ve daha önceden oluşturduğunuz terfi etmesini istediğiniz terfi grubunu seçin.

Ekli dosyayı görüntüle 706

Daha sonra Terfi uygulama durumları... sekmesine geçiş yapın.

Kullanıcı grupları alanından Kullanıcı, seçilen kullanıcı gruplarından her hangi birine üye DEĞİL ise tikini aktif edin ve klavyede ctrl tuşuna basılı tutarak admin ve moderatör gruplarını seçili hale getirin.

İçerik ve başarılar alanından Kullanıcının en az X mesaj var ise: tikini seçerek terfi etmesi için gerekli mesaj sayısını girin. Örnek: 5

Ekli dosyayı görüntüle 707

Bu şekilde ayarlayıp terfiyi kayıt ettikten sonra kontrol edebilirsiniz.

Üye grup ayarları için ise örnek veriyorum temel üye grubu demir üye ise önceliği 0 olsun, platin üye grubu onun bir üst seviyesi ise 5, bronz üye 2 sinden üstünse 10, v.b gibi sırlamaları ayarlamanız gerekmektedir.

Bunuda kullanıcı grupları sayfasında ki grup özelliklerinde bulunan Görünüm önceliği bölümünden yapabilirsiniz.

Örnek üyelik sıralaması:
Demir => Öncelik: 0
Bronz => Öncelik: 5
Platin = Öncelik: 10

Bu şekilde öncelik tanırsanız ranklar düzenli olarak görünecektir. Ben test etmedim bu şekilde deneyin sorun olacağını sanmıyorum.
Süper bu şekilde sorun çözüldü.

Hadi hayırlı olsun bir sorun daha çözülmüş oldu bu şekilde :D adım adım güzel bir forum bekliyoruz inşallah senden :) başarılar kolaylıklar dilerim.
Allah razı olsun değerli yardımlarını esirgemiyorsun bizden inan yüzünü kara çıkarmayız aktif edelim sen gör bizi bide :)

Allah razı olsun değerli yardımlarını esirgemiyorsun bizden inan yüzünü kara çıkarmayız aktif edelim sen gör bizi bide :)
Cümlemizden inşallah ALLAH'ın izniyle inşallah o günleri görmekte nasip olur, sıfırdan başlayıp sürekli bir şeyler yapmak uğraşmak kolay değil emeklerin ve çabaların boşa gitmez güzel bir forum oluşturmanı umut ediyorum.

Cümlemizden inşallah ALLAH'ın izniyle inşallah o günleri görmekte nasip olur, sıfırdan başlayıp sürekli bir şeyler yapmak uğraşmak kolay değil emeklerin ve çabaların boşa gitmez güzel bir forum oluşturmanı umut ediyorum.
Amin sağol inşallah.

Bir sorum daha var 10 dk dır rank aktif olmadı kullancıya baktım rank gözükmüyor manuel Kullanıcı grubu terfileri de çalıştır diyince aktif oluyor acaba kendisi neden aktif olmuyor cron ayarları ile ilgilimi ?

Evet cronlar çalıştığında şartlar sağlanıyorsa rank ataması yapacaktır.

örnek veriyorum burda 3 rank birden atanmış gözüküyor bu sürekli böyle gidecek mi acaba ileride problem yaratmaz mı ?

Yorum yapmak için bir hesap oluşturun veya giriş yapın

Yeni bir konu oluşturabilmek veya konulara cevap verebilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir

Hesap oluştur

Forum sitemizde bir hesap oluşturun. Bu işlem çok kolay!

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Giriş yapın.

Konuyu toplam 0 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)

Sinemanın doğuşu, film endüstrisinin ilk yıllarına dayanır. İlk sinema filmleri, 1890'larda Thomas Edison'un Kinetoskop gibi buluşları ile ortaya çıkmış ve kısa süreli görüntü akışları şeklinde izleyicilere sunulmuştur.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
  • Geri