XenForo için hazırlanmış eklentiler
Web radyoları için HTML tasarımlar
HeBeLe kullanım kılavuzu
Xenforo ile ilgili soru ve sorunlarınız
Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolup giriş yaptıktan sonra konu oluşturabilir, mevcut konulara yanıt gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajlaşma programınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabileceksiniz. Aynı zamanda hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki daha ne bekliyorsunuz?
Giriş Yap Kayıt OlEvet SMTP seçerek Host, Port ve oluşturduğun e-posta ve şifresini ilgili alanlara girmen gerekiyor.![]()
![]()
bende bu şekilde çıkıyor değiştir diyip smtp mi seçeceğiz adminim ?
[email protected]
Şifre alanına mail hesabı için belirlediğin şifre.smtp.gmail.com
smtp-mail.outlook.com
[email protected]
.STARTTLS
(Port 587 için)SSL
(Port 465 için)Evet SMTP seçerek Host, Port ve oluşturduğun e-posta ve şifresini ilgili alanlara girmen gerekiyor.![]()
![]()
bende bu şekilde çıkıyor değiştir diyip smtp mi seçeceğiz adminim ?
[email protected]
Şifre alanına mail hesabı için belirlediğin şifre.Evet bu bilgileri biliyorum mail oluşturdum çünkü bilgim var yani, eksiksiz şekilde doldurdum test yaptım hatta mail yerine gmail adresimi yazdım denemek için başarılı dedi ama mail gelmedi.Evet SMTP seçerek Host, Port ve oluşturduğun e-posta ve şifresini ilgili alanlara girmen gerekiyor.
Mail sunucusu için: hosting firmasından destek olabilirsin sorup öğrenebilirsin ne yapman gerektiğini.
Port: 465
Kimliği doğrula alanına Kullanıcı adı ve şifre tikini seçerek Kullanıcı adına oluşturduğun mail adresi örnek:[email protected]
Şifre alanına mail hesabı için belirlediğin şifre.
Son olarakta SSL/TLS kullanın tikini aktif ederek kayıt edebilirsin.
Ekli dosyayı görüntüle 737
Dediğim gibi firmaya sorduğunda, bu alandaki bilgiler için daha detaylı bilgiler verebilir.
İşte başta da dediğim gibi maalesef bu tür sorunlar olası sorunsuz bir mail transferi için mail hosting paketlerine göz atabilirsin.Evet bu bilgileri biliyorum mail oluşturdum çünkü bilgim var yani, eksiksiz şekilde doldurdum test yaptım hatta mail yerine gmail adresimi yazdım denemek için başarılı dedi ama mail gelmedi.
![]()
Size özelden bir hata kodu yollayacağım.İşte başta da dediğim gibi maalesef bu tür sorunlar olası sorunsuz bir mail transferi için mail hosting paketlerine göz atabilirsin.
![]()
Kurumsal E-Posta, Şirketler İçin Güvenli ve Esnek Mail Çözümleri - Uzman Posta
Şirketlere özel alan adı uzantılı kurumsal e-posta satın alın. Güvenli, bulut tabanlı, ölçeklenebilir ve uygun fiyatlı kurumsal mail hizmetiyle kesintisiz iletişim.uzmanposta.com
Buralardan veya farklı alternatif firmalardan mail hosting hizmeti satın alabilirsin.