Hoş Geldiniz! 👋

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolup giriş yaptıktan sonra konu oluşturabilir, mevcut konulara yanıt gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajlaşma programınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabileceksiniz. Aynı zamanda hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki daha ne bekliyorsunuz?

Kayıt Ol

Uygulama ismini düzenleme

Ayarladım üstadım dün onu ama halen aynı
O ayarlar hemen güncellenmiyor, zaten "Web tarayıcıları mevcut seçenekler için girilen verileri ve güncellemelerini periyodik aralıklarla kontrol eder. Değişikliklerin uygulanması 24 saat kadar sürebilir." bu şekilde bir uyarıda var bir bir süre bekleyip tekrar denemek lazım.

O ayarlar hemen güncellenmiyor, zaten "Web tarayıcıları mevcut seçenekler için girilen verileri ve güncellemelerini periyodik aralıklarla kontrol eder. Değişikliklerin uygulanması 24 saat kadar sürebilir." bu şekilde bir uyarıda var bir bir süre bekleyip tekrar denemek lazım.
Tamamdır bu gece düzelir diye düşünüyorum yetişirse yarın saat 15:00 de forumu aktif edeceğim artık ufak tefek eksikler kaldı zaten

Sonradan yine düzenleme ekleme çıkarma yaparım

Konuyu toplam 0 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)

Geri